Wat mij vooral opviel bij het contact met FOX was de open en officieuze manier van communicatie. Ik had meteen het gevoel alsof we elkaar al langer vanuit de branche kende. Dit komt doordat FOX veel kennis heeft van- en contact heeft met alle (fijn) mechanische bedrijven in de regio, waardoor er meteen veel raakvlakken waren qua bedrijven en mensen de we beiden kenden. Na een uitgebreid en prettig intakegesprek kreeg ik al snel informatie over potentiƫle functies bij een aantal bedrijven in de regio Den Haag. Een gesprek met deze bedrijven was ook vrij snel geregeld en de persoonlijke begeleiding van FOX was daarbij erg goed. Ik werd vooraf goed ingelicht over wat de functie inhield, wat voor een bedrijf het was een wat er specifiek voor de functie werd verwacht. Ik kan FOX zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een technische baan met net dat beetje extra potentie en uitdaging.