Over FOX Mens & Organisatie

De regionale specialist in Technische Arbeidsbemiddeling met passie voor innovatie en techniek. Mensen vormen zonder twijfel het kloppend hart van iedere organisatie. Wij verbinden de ambities van organisaties met gepassioneerde werknemers en de ontwikkeling van talent.

FOX Mens & Organisatie echter stelt letterlijk de mens centraal in het gehele bemiddelingsproces. FOX Mens & Organisatie zoekt nadrukkelijk naar optimale en lange termijn matches. FOX koppelt, naast het CV, de persoonlijke karakter eigenschappen van de kandidaat met de cultuur en visie van de organisatie. Ons gezamenlijke doel is een op hoger niveau functionerende werknemer in een optimaal werkklimaat. FOX Mens en Organisatie luistert naar de wensen van mensen!

De visie achter het FOX beeldmerk:

fox-logo

FOX – De vos wekt bewondering door zijn slimheid, en is meestal vrolijk en zorgeloos. We weten dat de vos een intelligente cultuurvolger is en bovendien een opportunistisch dier. De vos is in het dierenrijk onderscheidend. De vos is een heel succesvol dier. Hij heeft het grootste verspreidingsgebied van alle roofdieren ter wereld. De vos legt een opmerkelijk aanpassingsvermogen aan de dag. Met dank aan Lisa de Raadt en Mathijs Frenken voor het geduld en het maken van de prachtige foto’s van de vossen.

Mens & Organisatie – Het allerbelangrijkste waar wij onze passie door voeden is de (loopbaan)ontwikkeling van mensen/kandidaten en de toegevoegde waarde aan organisaties door onze kandidaten.

Oranje – Oranje is de kleur van de opkomende en ondergaande zon en maakt ons opgewekt en alert. We associëren oranje dan ook met een prettig warm gevoel. Oranje is ook een herfstkleur en tevens gekoppeld aan oogst, feest, vruchtbaarheid en rijkdom. Oranje is de kleur van de warmte, zonsopgang en ondergang, optimisme, energie vrolijkheid, oogst, feestelijk, indringend en alert.

Paars – Lang geleden kon paars alleen worden gemaakt van het slijm van de purperslak. Paars was een kostbare kleur die uitsluitend koninklijke leden en hoge functionarissen zich konden veroorloven. Gelukkig is deze kleur nu niet meer voorbehouden aan hoog geplaatste functionarissen maar voor iedereen. Paars is de kleur van keizerlijk/koninklijk, rijkdom, gezag, intuïtie, wijsheid, kracht, onafhankelijkheid en emotie.

Benieuwd wat FOX voor uw ontwikkeling kan betekenen?

Ontwikkelen met een 'personal touch' van FOX

Nieuwsgierig hoe effectief FOX voor uw bedrijf kan zijn?

De maatwerkoplossingen van FOX