Wat kan FOX voor u betekenen?

Als partner adviseren wij op strategisch en operationeel niveau over in-, door-, en uitstroom van gespecialiseerd vaktechnisch personeel op basis van werving en selectie. Wij gaan graag langdurige samenwerkingsverbanden aan om ons beter in organisaties en kandidaten te kunnen verdiepen. Onze visie is dat getalenteerde kandidaten met meerwaarde in een uitdagende (technische) functie terechtkomen zodat zij hun competenties volledig, ten gunste van de organisatie, kunnen inzetten.

Recruitment

Op zoek naar gemotiveerde werknemers met passie voor hun werk? Wij voegen graag onze technische expertise toe aan uw werving en selectie werkzaamheden voor technische toppers.

Technical recruitment >

Jobsearch

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met voldoende ontplooiingsmogelijkheden? Wij bemiddelen in gespecialiseerd vaktechnisch personeel voor vaste banen.

Wij zoeken uw baan >

Coaching

Hoe kunt u het aanwezige talent verder ontwikkelen en blijven inspireren? Coaching is een uitstekend instrument mensen te ontwikkelen.

Ontwikkel uzelf >

Outplacement

Door omstandigheden zoals een verstoorde relatie, reorganisatie, onvoldoende doorgroeimogelijkheden of onwerkbare situatie is wellicht afscheid nemen en een nette uitstroom van een werknemer onafwendbaar of gewenst.

Meer outplacement >