Na mijn afstuderen als HBO werktuigbouwkundige, had ik een heel duidelijk beeld van de richting die ik op dat moment op wilde. Helaas bleek het voor mij als starter op de arbeidsmarkt lastig om in mijn woonomgeving een baan te vinden. Gesprekken met bedrijven en diverse bemiddelaars bleken weinig vruchtbaar. Via LinkedIn ben ik in contact  gekomen met FOX mens & organisatie. De baan die ik op dat moment voor ogen had was toen helaas net ingevuld, maar via FOX kon ik binnen 4 dagen al bij mijn huidige werkgever op gesprek, waar ik het nu erg naar mijn zin heb. FOX onderscheidt zich in mijn ogen van andere bureau’s door de eerlijke en open manier van handelen. Veel bureau’s missen daarnaast een technische achtergrond, waardoor ze eigenlijk met hagel lijken te schieten bij het vinden van een passende baan en echt goede contacten met bedrijven vaak missen. Ik kan FOX mens & organisatie dan ook zeker aanbevelen.