De ambassadeurs van FOX

Wij zijn onze relaties dankbaar voor de onderstaande recensies FOX Mens & Organisatie die ze u, als bezoeker van onze site, graag willen meegeven. Voor ons zijn tevreden en terugkerende relaties het belangrijkste waarvoor wij ons mogen inzetten. Wij hopen u als nieuwe relatie te mogen verwelkomen om ook voor u succesvol te zijn.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismaking wat FOX voor u kan betekenen.

Logistiek medewerker in fijnmechanica, Rotterdam
De aanpak van FOX is doelgerecht en de kennismaking verliep gemakkelijk. Door goed te luisteren en mee denken is bij FOX een goed beeld ontstaan van wat ik graag wenste. Mede door de passende coaching en kennis van bedrijven in de techniek, met name de regio Zuid West Nederland, is FOX instaat te zorgen voor een goede match.

Daardoor werk ik nu bij een bedrijf in de fijnmechanica wat goed bij mij past. Daarom zou ik FOX graag willen aanraden mocht je werk zoeken in de regio Zuid-West Nederland / Metropool Den Haag/Rotterdam.

Directeur verspanend bedrijf, Schiedam
Persoonlijke aanpak. Weet kandidaat goed te doorgronden, prettig interview waarbij kandidaat zich op zijn gemak voelt. Kan goed evalueren. Luistert goed en maakt een goede samenvatting van gesprek en de CV van de kandidaat,

zodat deze op een professionele manier bij bedrijf wordt geïntroduceerd. Verdiept zich goed in de bedrijfssituatie, zodat er een goede match als resultaat komt.

Cad Engineer WTB, Vlaardingen

Wat FOX Mens & Organisatie absoluut wel heeft  en de anderen helaas niet op het gebied van HR is dat zij de juiste vragen weten te stellen in het eerste (kennismakings) gesprek. Hierdoor krijg je een goed beeld van mij en vindt je snel een bijpassende baan.

Gedurende de looptijd van je baan of project kun je altijd bij FOX terecht voor vragen of een bakkie koffie… Ik hoop dat ik anderen hiermee iets over FOX heb kunnen meegeven.

Medisch juridisch medewerker, Delft
Enige tijd geleden geleden kwam ik als werkzoekende bij FOX Mens & Organisatie terecht. In ons kennismakingsgesprek gaf Arne veel goede tips en trucs betreft het opstellen van een goed CV, handige weetjes om vacatures te zoeken en andere nuttige aanwijzingen om een geschikte baan te vinden. Hij kwam op mij over als een zeer sociaal persoon met veel kennis op het gebied van recruiting.

Uiteindelijk ben ik dankzij het grote netwerk van FOX in contact gebracht met een recruiter binnen de organisatie waar ik nu al 3 jaar met plezier werkzaam ben. FOX Mens & Organisatie heeft mij op een fijne manier geholpen aan een uitdagende juridische baan in de medische branche!

Werkplaatschef fijnmechanische R&D, Vlaardingen

Fox is een organisatie die mij persoonlijk heeft laten zien wat je als oudere werknemer nog wel allemaal kunt doen. Zij weten precies wat een werknemer maar ook wat de werkgever zoekt. Dit door een goed intakegesprek om te zien wat de mogelijkheden voor beide partijen zijn.

Daardoor kunnen zij het niveau van de gevraagde functies voor beide partijen goed inschatten. Coaching en bemiddeling zijn daarna belangrijk. Zij hebben dit voor mij perfect gedaan. Ik beveel Fox Mens & Organisatie dus graag aan.


Scrummaster/Projectleider ICT, De Lier
Fox Mens & Organisatie is een organisatie met veel oog voor de mens en uitstekende contacten met het bedrijfsleven. Middels persoonlijke gespreken wordt je geprikkeld om na te denken over jezelf. Waar krijg je energie van, waar gaan je ogen van twinkelen, wat zijn je ambities.


Samen met Fox Mens & Organisatie ga je de diepte in om vervolgens op zoek te gaan naar een organisatie die écht bij je past. Alles bij elkaar, Fox Mens & Organisatie is een betrouwbare en prettige organisatie die je verder helpt met je carrière.

Cad Engineer WTB, Leiden
Na mijn afstuderen als werktuigbouwkundige aan het hoger beroepsonderwijs, had ik een heel duidelijk beeld van de richting die ik op dat moment op wilde. Helaas bleek het voor mij als starter op de arbeidsmarkt lastig om in mijn woonomgeving een baan te vinden die aan zou sluiten bij mijn interessegebied. Gesprekken met bedrijven en diverse bemiddelaars bleken weinig vruchtbaar. Via LinkedIn ben ik uiteindelijk in contact gekomen met FOX mens & organisatie. De baan die ik op dat moment voor ogen had was toen helaas al ingevuld, maar via FOX kon ik binnen 4 dagen al bij mijn huidige werkgever op gesprek, waar ik het nu erg naar mijn zin heb.


FOX onderscheidt zich in mijn ogen van andere bureau’s door de eerlijke en open manier van handelen. Veel bureau’s missen daarnaast een technische achtergrond, waardoor ze eigenlijk met hagel lijken te schieten bij het vinden van een passende baan en echt goede contacten met bedrijven vaak missen. Ik kan FOX mens & organisatie dan ook zeker aanbevelen.

Project Engineer, Voorburg
Wat mij vooral opviel bij het contact met FOX was de open en officieuze manier van communicatie. Ik had meteen het gevoel alsof we elkaar al langer vanuit de branche kende. Dit komt waarschijnlijk ook doordat FOX veel kennis heeft van- en contact heeft met alle (fijn) mechanische bedrijven in de regio, waardoor er meteen veel raakvlakken waren qua bedrijven en mensen de we beiden kenden. Na een uitgebreid en prettig intakegesprek kreeg ik al vrij snel wat informatie over potentiële functies bij een aantal bedrijven in de regio Den Haag. Een gesprek met een aantal van deze bedrijven was ook vrij snel geregeld en de persoonlijke begeleiding van FOX was daarbij erg goed.


Ik werd vooraf goed ingelicht over wat de functie inhield, wat voor een bedrijf het was een wat er specifiek voor de functie werd verwacht. Nu ik alweer een tijdje bij m’n nieuwe werkgever werkzaam ben, krijg ik zo nu en dan de vraag FOX of ik het naar m’n zin heb en genoeg toekomst in m’n baan zie. Goede nazorg zou ik zeggen. Ik kan FOX zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een technische baan met net dat beetje extra potentie en uitdaging.

Technisch Commercieel Manager, Stad aan het Haringvliet
De persoonlijke aanpak van FOX is wezenlijk anders dan de manier van werken van andere wervingsbureau. Zij verdiepen zich in de mens achter de kandidaat wat ervoor zorgt dat de match tussen kandidaat en bedrijf een grote kans van slagen heeft.


Er wordt niet gekeken naar de meest standaard oplossingen maar juist naar nieuwe uitdagingen in het werk waar de kandidaat zelf nog niet aan gedacht heeft. De matches moet ik nog afwachten maar heb ik alle vertrouwen in. FOX Mens & Organisatie kan ik zeker aanbevelen.

Hydraulisch Engineer, Berkel en Rodenrijs
Mijn beleving was dat mijn contactpersoon Arne van FOX na twee jaar nog wist waar ik gewerkt had en wat mijn kwaliteit op de werkvloer is. Bij het intake gesprek, wat vlot kon plaatsvinden, hebben we mijn CV doorgenomen en aangevuld met persoonlijke informatie. Hierna kwam FOX heel snel met een leuk bedrijf in de regio.


Helaas was deze leuke baan net iets te hoog voor mij gegrepen. FOX blijft in dat geval gewoon doorzoeken. Het verschil met FOX en andere uitzendbureaus is dat je daar alle gegevens en CV afgeeft en nooit meer iets hoort. Bij FOX voel ik mij op m’n gemak en houden ze contact met jou. Ik heb goede ervaringen met FOX.

Senior Manufacturing and Service Engineer, Ridderkerk
Het intake gesprek met Arne was na een aantal andere intakegesprekken echt een verademing. Arne is een goede luisteraar met gevoel voor mensen en met mensenkennis, zonder te veroordelen weet hij goed in te schatten wat voor vlees hij in de kuip heeft. Hij kan je na een informeel en persoonlijk gesprek goed op waarde schatten en je kwaliteiten koppelen aan de juiste vacatures.


Deze aanpak levert matches op waar je misschien zelf in eerste instantie niet aan zou denken. Ik kan Arne dan ook van harte en met volle overtuiging aan iedereen aanraden!

Logistiek planner, De Lier
Op zoek naar een nieuwe baan in contact gekomen met Arne Vermeer. Wat mij bij het intake gesprek direct opviel was zijn persoonlijke aanpak en kennis van zaken. Nadat een aantal vacatures de revue waren gepasseerd al snel een passende baan gevonden, en door een goede bemiddeling en een aantal gesprekken samen met Arne bij het betreffende bedrijf tot een overeenkomst gekomen dat ik hier kon beginnen.


Ik kan persoonlijk een ieder Arne aanbevelen die een baan zoekt, bij mij heeft de aanpak van FOX goed gewerkt.

HR manager, Mechatronisch Ingenieursbureau, Delft
Binnen de huidige grote bemiddelingsbureau-dichtheid valt FOX ons op door hun grote betrokkenheid. Fox stuurt niet lukraak CV’s, maar denkt er gedegen over na. Pluspunt !

Production Engineer, Nieuw – Lekkerland
Fox recruitment is zeker een aanrader voor degene die werk zoekt met goede persoonlijke begeleiding; Waarom? Er is een uitgebreid persoonlijk gesprek op een voor jou gunstige tijd en gunstig liggende locatie. Er wordt een door FOX gemaakt professionele CV opgesteld met jouw werkverleden en persoonlijke kenmerken.


Ja, er wordt altijd snel terug gebeld wanneer men je contact persoon niet te pakken krijgt. Er is goede begeleiding en men geeft opbouwende adviezen waarmee je kunt slagen voor je sollicitatie.

Productieleider machinefabriek, Maassluis
FOX is een organisatie met een open visie, zij luisteren naar jou als persoon en naar je ervaringen, ze halen het onderste uit je naar boven. Ze kijken zeker ook verder naar eventuele andere mogelijkheden waaraan je zelf niet snel zou denken. Uiteindelijk ben ik door hun marktkennis 5 jaar geleden terecht gekomen bij een staalconstructie bedrijf in de regio. Daar ben ik gestart als meewerkend voorman en binnen een jaar doorgegroeid naar de functie als werkvoorbereider.


 Het is fijn als je van tijd tot tijd contact hebt met de mensen van FOX dit geeft aan dat ze graag willen weten hoe het met je gaat. Mocht je toevallig op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of objectief over een loopbaanwijziging dan staan ze ook direct voor je klaar. Mede door de inzet en vertrouwen van FOX en geven van voldoende vertrouwen ben ik deze uitdaging aangegaan. Mocht ik in de toekomst toch nog eens een nieuwe uitdaging zoeken dan schroom ik niet om direct weer FOX in te schakelen.

Operationeel Manager, Krimpen aan de Lek
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie hebben we het intake gesprek gevoerd. Door het stellen van de juiste vragen en de grondige werkwijze, wisten zij precies wat voor kandidaat er voor hen zat. Er heerste een ontspannen sfeer en voelde mij erg op mijn gemak. Na het aanpassen van het CV en de persoonlijke motivatie zijn ze aan de slag gegaan. De juiste bedrijven zijn benaderd waarna er erg positieve gesprekken zijn geweest.


Ik kan u vertellen dat de wijze waarop FOX mens en organisatie werkt, buiten gewoon is, en uitermate prettig. Ze stellen mensen op hun gemak, zijn grondig en laten zien dat ze de juiste kennis in huis hebben. Laat het duidelijk zijn dat ze de naam “Fox Mens en Organisatie´ waarmaken.

Operationeel manager, OEM in Olie en Gas, Rijswijk
Wij doen al een tijdje zaken met Arne Vermeer van FOX. De samenwerking verloopt prima, je krijgt nooit het idee dat je wat opgedrongen wordt en tegelijkertijd weet Arne altijd op het juiste moment de juiste mensen voor te stellen. De kennis en informatie die Arne over zijn kandidaten heeft is altijd uitgebreid en diepgaand. Hij weet wat deze mensen beweegt en waarna ze op zoek zijn.


Dezelfde kennis heeft hij over ons bedrijf opgedaan. Daardoor is er meestal al wel een klik met de kandidaten die bij ons op gesprek komen. Arne weet goed wat wij zoeken en welke sfeer er in ons bedrijf heerst. De kandidaten die wij zoeken moeten daarin passen. Er wordt meegedacht zonder dat er iets wordt opgedrongen. Kortom, wij zijn prima te spreken over de samenwerking met Arne Vermeer van Fox.

3D WTB Cad Engineer, Barendrecht
Voor mij betekend FOX Mens & Organisatie precies wat er staat, in precies genoemde volgorde. Een leuk salaris is mooi meegenomen, maar iets doen waar je achter staat en een bedrijf en functie vinden welke bij je past, dat is veel belangrijker. Dit is exact wat FOX voor mij heeft gedaan, zonder het belang van de mens en de organisatie uit het oog te verliezen.

Technisch Allround Inkoper, De Lier
FOX Mens en Organisatie doet voor de kandidaten net dat stapje meer dan andere bureaus. Zij zoeken niet alleen in een wat breder perspectief bij werkgevers naar functies voor de kandidaat, waardoor de kans van slagen groter wordt, maar zijn daar ook volhardend in. Er is oprechte interesse in je. Een aanrader.

R&D Engineer fijnmechanisch, Leiden
Onlangs werd ik door FOX Mens en Organisatie benaderd voor een mogelijk nieuwe baan. FOX Mens en Organisatie viel op door een andere aanpak en door de speciale kennis binnen mijn vakgebied. Tijdens het uitgebreide intakegesprek bij mij thuis bleek dit al snel. Aan een half woord was genoeg om te begrijpen waar mijn ambities liggen en wat ik wel en vooral niet wil in een nieuwe functie. Na het intakegesprek kwam FOX Mens en Organisatie al snel met een passende vacature waar ik voor in aanmerking zou komen.


Na overleg volgde snel een gesprek bij de klant en doordat iemand van FOX Mens en Organisatie mee was gegaan liep het gesprek goed en gestructureerd. Het was prettig om zo begeleid te worden in mijn zoektocht door FOX Mens en Organisatie. FOX Mens en Organisatie is zeker een aanrader in het geval je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.

Technisch Commercieel Adviseur, Apeldoorn
Al lange tijd ben ik werkzaam bij dezelfde werkgever. Mijn werkzaamheden zijn al geruime tijd niet gewijzigd. Ik mis de uitdaging in mijn werk en wil op zoek naar een andere functie bij een andere werkgever. Een functie waarbij ik mijn affiniteit voor techniek en mijn opleiding (wtb) kan inzetten. Op zo’n moment wil je weten welke waarde je nog hebt in ‘de markt’. Ik ben in contact gekomen met FOX M&O en heb ik een intake gesprek gehad met Arne. Doordat hij de juiste vragen stelde ben ik er achter gekomen waar mijn capaciteiten liggen en welke kant ik op kan en wil.


Dit gesprek was heel verhelderend voor mij. Door gebruik te maken van het netwerk van FOX M&O ben ik in beeld gekomen bij een nieuwe werkgever. Het eerste gesprek was snel geregeld en ging goed. Helaas gaat het bedrijf de vacature intern oplossen. Het is nu wachten op de tweede kans. Want ik weet zeker dat die gaat volgen!

Technisch Engineer/CNC frezer, Den Haag
FOX kenmerkt zich door het zoeken naar een goede ‘fit’ tussen werknemer en werkgever. De insteek is dat beide partijen zich prettig voelen met een nieuwe samenwerking en er beter van worden. Het persoonlijk contact is erg prettig. Arne/FOX komt vakkundig over en pluist uit wat jijzelf belangrijk vindt in een werkgever en het vervolgen van jouw loopbaan, zeker de technische achtergrond is een sterke aanvulling op de diensten die FOX levert.


Wanneer er twijfels zijn over hoe je je verdere loopbaan wilt voortzetten is het altijd mogelijk direct en persoonlijk advies te krijgen. De gemaakte matches waren zeer goed! Ik aarzel zeker niet om FOX aan te bevelen of opnieuw gebruik te maken van hun diensten!

Fijnmechanisch Productieleider, Rotterdam
FOX Mens en Organisatie, is een heel betrouwbare organisatie, die hun best doen om voor jou een passende baan te zoeken. Hier zitten mensen met praktijkervaring, die weten wat zo’n baan inhoud. Dus niet zoals een uitzendbureau, die totaal niet weten waar ze het over hebben. Ik kan deze organisatie iedereen aanbevelen die op zoek is naar een passende baan.

Cad engineer/Projectleider, Schiedam
Mijn ervaring met FOX (Arne) was erg kort, maar was gelijk raak. Na een prettig intakegesprek van 1 1/2 uur, is Arne aan de slag gegaan. Tijdens mijn sollicitatiegesprek was Arne aanwezig, wat ik als prettig heb ervaren. Dit was het eerste bedrijf waar ik ben voorgesteld. Hier ben dus ook aangenomen en werk daar nog steeds met veel plezier. Als ik werkzoekende mensen spreek verwijs ik deze altijd door naar FOX.

Eigenaar/Projectleider vHPB, Zoetermeer
Ik ben met FOX in contact gekomen toen ik op zoek was naar een baan in de techniek. Arne en zijn team hadden me uitgenodigd om eerst kennis te maken en zo een plan van aanpak voor te leggen. Tijdens dit eerste gesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak, er kwamen wat vacatures voorbij en vanaf dat moment had ik door dat deze mensen goed luisteren naar je wensen. Na mijn cv besproken te hebben gaf Arne al aan dat hij een mooie baan voor me op het oog had. Maar eigenlijk niet in mijn branche. Ik ben niet bang voor een uitdaging dus heb het aanbod aangenomen. Na het lezen van de vacature en het voorbereiden van het eerste gesprek bij de opdrachtgever zijn naar de opdrachtgever gegaan. Hier bleek ook dat er een mooie uitdaging lag voor mij, met behulp van FOX is er een contract gemaakt om bij deze opdracht gever te beginnen. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik veel contact gehad met Arne, hoe de vorderingen waren, of je het naar je zin hebt, enz.


Ook onderhield Arne contact met de opdrachtgever. Om mij zo beter te kunnen coachen. Uiteindelijk hebben we een mooi project weten te realiseren voor de opdrachtgever en zo’n 2 jaar aan het werk geweest daar. Ik ben inmiddels een eigenzaak gestart in project begeleiding en heb nog steeds contact met Arne. In mijn loopbaan kom je veel mensen tegen die opzoek zijn naar een passende baan. Of zoekt Fox een speciale kandidaat, Omdat dit zo’n fijn team is help ik graag mee. Iedereen verdiend dat gevoel dat ik had toen ik het eerste gesprek in ging en naar me geluisterd werd. Eigenlijk door Arne ben ik verder gegaan met project begeleiding en werk nu wereldwijd en doe dit nog steeds met veel plezier. Dat is toch het belangrijkste, werken moeten we allemaal Maar als je het met plezier doet is het net even leuker.

HR Manager, Technisch Adviseur, Ingenieursbureau Oud Beijerland
Als relatief klein bedrijf hebben wij geen P&O afdeling. Het is voor ons dan ook belangrijk dat ons personeelsvraagstuk echt begrepen wordt. Fox luistert naar onze vraag en begrijpt de ondersteunende rol die zij hebben in dit proces.

Zij selecteren kandidaten die passen bij de vacature middels hun CV, maar ook middels karakter en andere persoonlijke eigenschappen. Dat is voor ons de meerwaarde.

Fijnmechanisch/Elektrotechnisch precisie monteur, Delft
Ik ben zeer te spreken over de persoonlijke aandacht, de uitvoerige en persoonlijke intake, de mate van betrokkenheid bij het zoeken naar een passende vacature en onderhouden van contact. Fox is een bedrijf met oog voor zijn mensen, en heb het al meerdere keren aanbevolen aan anderen.

Directeur Medische Instrumentatie, Gouda
Fox helpt onze hightech organisatie op een heel betrokken, enthousiaste en vakkundige manier bij het vinden van geschikt personeel. Er komen altijd door Fox geselecteerde kandidaten bij ons op gesprek die uitermate geschikt zijn en we hebben in het verleden dan ook veel mensen via Fox aangenomen,

hiervan er inmiddels een flink aantal bij ons in vaste dienst zijn. Deze mensen hebben zich ontwikkeld tot zeer betrouwbare en belangrijke medewerkers. Wij bevelen Fox dan ook van harte aan

Werkvoorbereider/Technisch Commercieel fijnmechanisch, Leidschendam
In FOX mens & organisatie heb ik een betrouwbare en vriendelijke partner gevonden om in deze, voor werkzoekenden, moeilijke tijd een plek te vinden in de arbeidswereld. Met gedegen advies en vriendelijke ondersteuning worden serieuze pogingen genomen.


De eisen van de werkgevers worden steeds harder en concreter en daarom is de inspanning van een organisatie als FOX steeds belangrijker. Ik ben zeer tevreden en heb inmiddels een mooie baan gevonden.

Fijnmechanisch Instrumentmaker, Moordrecht
In het voorjaar ben ik met Arne in contact gekomen via de FOX site. Het kennismakingsgesprek heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens het gesprek werd erg goed naar mijn wensen geluisterd wat mij direct al een vertrouwd gevoel gaf. Al na minder dan een week hadden zij al een eerste oriëntatiegesprek bij een relatie / werkgever voor mij gemaakt.


Binnen 2 weken was er een werkgever gevonden die zeer goed bij mijn wensen paste en waar ik inmiddels al weer bijna 4 jaar met veel toewijding en plezier werk. De coaching en begeleiding die ik kreeg heb ik als zeer professioneel ervaren. Fox mens en organisatie is een open en no nonsense organisatie waar de mens en zijn wensen centraal staat.

CNC Frezer/Chef werkplaats, Waddinxveen
Dankzij Fox Mens en Organisatieo heb ik een aantal jaren bij het bedrijf van mijn dromen mogen werken, geweldig hoe jullie mij wisten te plaatsen op een plek die ikzelf niet voor mogelijk hield! Fox Mens en Organisatie heeft ingang in de voor mij belangrijke bedrijven en is als geen ander in staat gebleken om de juiste ‘matches’ te maken!


Gedurende deze jaren is er steeds een plezierig contact gebleven en als het nodig was stonden jullie voor me klaar! Als ik weer eens een andere baan zoek, zijn jullie de eerste waar ik aanklop! Bedankt!

Teamleider Constructie en Infra, Dordrecht
Ik ben voor mijn werkzaamheden als teamleider Constructie & Infra bij de provincie Zuid Holland de afgelopen jaren begeleid door Arne Vermeer. De business coaching is door mij als zeer positief ervaren en was met name gericht op mijn stijl van communiceren. Ik heb mijn manier en stijl van communiceren hierdoor kunnen aanpassen, het ontwikkelen van mijn uitstraling en daarbij behorende overtuiging.


De coachsessies brachten mij nieuwe inzichten en door reflectie een beter bewustzijn. Dankzij de inspirerende inzet van coach Arne ben ik beter in control in mijn huidige rol.

Recruiter Hightech Organisatie, Delft
Onze hightech organisatie werkt regelmatig samen met FOX voor zowel het aantrekken als als het begeleiden van werk-naar-werk van technici. De samenwerking verloopt soepel, de aansluiting op de behoefte is goed en de lijnen zijn kort. Kortom een prima partner voor het invullen van vast maar ook tijdelijk technisch personeel!

Cad Engineer WTB, Naaldwijk
Vacatures in de techniek in overvloed maar wat wil ik nu echt en welke vacature past nu bij mij. ‘Lastige vragen’ die je jezelf kunt stellen. Door een pakkende vacature advertentie ben ik in contact gekomen met Fox Mens Organisatie. Zo later zou blijken een organisatie met veel ervaring en een groot netwerk van technische bedrijven. Helaas voor mij was de bewuste vacature reeds ingevuld, echter al bij het eerste contact met Fox Mens Organisatie waren de ‘lastige vragen’ beantwoord en waren er meerdere passende alternatieve vacatures beschikbaar.


Binnen aanzienlijke tijd had ik die nieuwe uitdagingen met kansen en ontwikkel mogelijkheden binnen een nieuwe technische organisatie. Fox Mens Organisatie niet alleen sterk om zijn netwerk in techniek maar ook in heldere communicatie. Fox Mens Organisatie bedankt!

Cad EngineerWTB/Designer IPO, Delft
Mijn eerste contact met FOX was een intake gesprek waarin mijn wensen, skills en ervaringen centraal stonden. Binnen een week had ik mijn eerste gesprek met een bedrijf. Ik heb het zelf als prettig ervaren dat mijn contactpersoon van FOX met mij mee is gegaan tijdens dit gesprek, dit zorgde voor een relaxte en ontspannen sfeer, omdat het bedrijf FOX kent en goed is ingewijd.


Een week hierop volgde het tweede gesprek en tevens het tekenen van het contract. Inmiddels ben ik ruim een halfjaar in dienst en heb ik een vast contract gekregen, wat zeker nu heel erg fijn is! Het sterke punt van FOX is dat het de juiste bedrijven selecteert bij werkzoekenden en vice versa.

CNC Fijnmechanisch frezer 5-assig, Den Haag
Via een kennis kwam ik in aanraking met Fox, dit omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Bij Fox had ik een kennismakingsgesprek, waarbij ik al mijn wensen over een nieuwe baan kon uiten.Via Fox kon ik bij meerdere werkgevers gaan kijken en proefdraaien.


Bij een van de werkgevers had ik meteen een klik, en kreeg daar ook een baan aangeboden. Ik kan Fox iedereen dus aanbevelen, het ging op een zeer persoonlijke en prettige manier.

MSc Mechanical Engineer, Den Hoorn
Ik heb een erg prettig en persoonlijk gesprek gehad met FOX. Hij nam de tijd voor me en luisterde naar de wensen die ik had voor een nieuwe baan. Door zijn ervaring wist hij goede vragen te stellen en heb ik zelfs nog het een en ander over mijzelf geleerd. Hij denkt mee en geeft ook aan hoe je op lange termijn je einddoel het beste kan bereiken.

Projectleider, ‘s-Gravenzande
Mijn eerste contact met Fox was een indrukwekkende om niet te vergeten. Het “mens” in de naam wordt zeer zeker eer aan gedaan, dit komt bij Fox echt op de eerste plaats. Tijdens de intake worden de juiste gegevens van de kandidaat boven water gehaald, waardoor ook functies voorgelegd worden die daadwerkelijk aansluiten.


Er wordt goed naar je geluisterd, afspraken worden nagekomen en de feedback is super. Alles gaat in een zeer ontspannen en gemoedelijke sfeer, waardoor het totaal niet het gevoel van solliciteren geeft.

Allround International monteur, Bleiswijk
Eindelijk iemand die je beoordeeld op je persoonlijkheid en je kwaliteiten en niet alleen maar op je diploma’s. Een ongedwongen intake gesprek waarbij het vooral om mij als persoon gaat en waar mijn interesses liggen,

goede communicatie vanaf het eerste moment. Ik heb echt het gevoel dat je als persoon wordt gezien en niet als louter een manier om geld te verdienen.

CNC Draaier/frezer/teamleider, Waddinxveen
Ik zou weer voor FOX kiezen omdat er echt de tijd voor je wordt genomen zoals bij mijn intake gesprek en bij alle sollicitaties! Uit mijn ervaringen is gebleken dat dat helemaal niet vanzelfsprekend is, ik ben blij dat ik met FOX in zee ben gegaan.


Er wordt heel goed ingegaan op wat je precies wilt gaan doen met je carriere en zo nodig bijgestuurd met heel veel handig advies! Je hebt het gevoel dat je echt goed begeleid wordt en dat is ook zo! Ik ben met name Arne vermeer hier heel dankbaar voor!!!

Bovenstaande relaties en kandidaten hebben met plezier hun ervaringen met FOX gedeeld. Wilt u zelf de aanpak van FOX Mens & Organisatie ervaren? Neem dan contact op!