‘De beste CNC-frezer van Nederland’. Voor de regio Zuid West Nederland zijn wij op zoek naar de beste CNC Frezer Draaier met CadCam. Er staat een gloednieuwe hightech machine voor klaar. Dan kunt u begrijpen waarom we de beste frezer zoeken…

Read More

Op zoek naar een stage voor het 3e jaar van je HBO opleiding? Kun jij FOX nog beter profileren in de markt? Vind jij het leuk met je enthousiaste uitstraling en kennis van de sociale media en internet ervaring op te doen in de arbeidsbemiddeling? Dan is dit je kans voor je HBO Communicatie & Marketing stage.

Read More

U werkt op de R&D afdeling van het solide OEM bedrijf in regio Den Haag. De Cad Engineer / Tekenaar R&D WTB/E past bestaande producten aan en ontwikkeld nieuwe producten. Dit doet u samen met een aantal engineers met ieder hun eigen specialisatie. Producten zijn handzaam en hoogwaardig, bestemt voor industrie.

Read More

Ben jij een startende (Fijn)Mechanische topper die sterk oplossinggericht denkt en werkt? Wij komen als gespecialiseerde metaalwarenproducent in de regio Westland graag met een Instrumentmaker MBO in contact.

Read More

Heeft u ervaring als (fijn)mechanisch productieleider of ervaring als teamleider of planner in een verspanende/productie omgeving in de hightech branche? Wilt u deze verantwoordelijke taak van Productieleider CNC Fijnmechanisch op u nemen?

Read More

Werken aan een grote machine? Ervaring als vacature CNC frezer / Kotteraar en toe aan een nieuwe uitdaging? Zelfstandig en in een klein team werken aan uw eigen machine? Neem dan contact met ons op over de vacature CNC frezer / Kotteraar Rotterdam.

Read More

Heeft uw ervaring met het lassen van fijn plaatwerk? Weet u precies hoe u dunne plaat van staal, aluminium en RVS kunt lassen en afwerken? Kunt u Tig- en/of Mig- lassen? Dan vragen wij u met ons contact op te nemen voor de functie van Tig Lasser RVS, staal en aluminium!

Read More