‘De beste CNC-frezer van Nederland’. Voor de regio Zuid West Nederland zijn wij op zoek naar de beste CNC Frezer Draaier met CadCam. Er staat een gloednieuwe hightech machine voor klaar. Dan kunt u begrijpen waarom we de beste frezer zoeken…

Read More

Op zoek naar een stage voor het 3e jaar van je HBO opleiding? Kun jij FOX nog beter profileren in de markt? Vind jij het leuk met je enthousiaste uitstraling en kennis van de sociale media en internet ervaring op te doen in de arbeidsbemiddeling? Dan is dit je kans voor je HBO Communicatie & Marketing stage.

Read More

Ben jij een Fijnmechanische topper met sterk verantwoordelijkheidsgevoel die graag een belangrijke rol speelt in een hightech productieomgeving? Wij zijn een gespecialiseerde fijnmechanische producent in de regio Rotterdam die graag met jou in contact komt. Wij hebben jouw kennis als CNC draaier CadCam programmeur nu nodig!

Read More

Heeft u ervaring met lassen en wellicht kennis van het bedienen en of programmeren van lasrobots als Lasrobot Operator Programmeur? Kunt u aangeven welke lasmallen u nodig hebt en kunt u de logistiek rondom de lasrobot organiseren? Dan willen wij graag met u in gesprek komen!

Read More